Διαγωνισμοί / Challenges

Διαγωνισμός στο σπίτι! Γράψε στα σχόλια ένα (online e-learning) μάθημα που θες να παρακολουθήσεις και κέρδισε το certification!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) ανακοινώνουν τη διεξαγωγή διαγωνισμού στο Facebook, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό ή μία τυχερή από εσάς, να παρακολουθήσει από το σπίτι διαδικτυακά μαθήματα από γνωστά πανεπιστήμια και να αποκτήσει Βεβαίωση (Certification).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 21 Απριλίου μέχρι 10 Μαΐου 2020 και για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα:

Να κάνετε Like στη σελίδα του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και στο post του διαγωνισμού.

 • Να γράψετε στα σχόλια κάτω από το post του Διαγωνισμού ένα θέμα για το οποίο θα θέλατε να παρακολουθήσετε μαθήματα από το σπίτι.
 • Να κάνετε share το post του διαγωνισμού.

Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) είναι το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δίνει την ευκαιρία σε νέους ηλικίας 18 με 30 ετών, να λάβουν χρηματοδότηση για να κάνουν εθελοντισμό ή να εργαστούν στη χώρα τους ή στο εξωτερικό, προς όφελος κοινοτήτων και ατόμων σε όλη την Ευρώπη. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε Οργανισμούς να λάβουν χρηματοδότηση για να υλοποιήσουν τα δικά τους σχέδια Εθελοντισμού, Αλληλεγγύης, Εργασίας ή Πρακτικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αίτησης, τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, τους διαγωνισμούς, τις ευκαιρίες για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και άλλα πολλά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Eυρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης στο Facebook.

Όροι Διαγωνισμού

 • Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, ως η Εθνική Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης στην Κύπρο.
 • Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, εκτός των υπαλλήλων του Οργανισμού Νεολαίας και των οικογενειών τους και όσων σχετίζονται με την υλοποίηση αυτής της προωθητικής ενέργειας.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 14 Απριλίου  μέχρι 30 Απριλίου 2020.
 • Ένας νικητής θα κερδίσει Certification αξίας €100,00
 • Ο Νικητής επιτρέπει στον Οργανισμό Νεολαίας να δημοσιοποιήσει το όνομα, την ηλικία, την πόλη διαμονής του και το πρόσωπό του μέσα από προώθηση ή, δραστηριότητα του Διαγωνισμού μέσω δημοσίων σχέσεων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ΟΝΕΚ και του προγράμματος Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης. Αυτή η δραστηριότητα δεν περιορίζεται στη χρήση μόνο του ονόματός του, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ.
 • Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική και/ή δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, των μέσων από τον οργανισμό για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οποιονδήποτε χρόνο.
 • Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η 10η Μαΐου 2020.
 • Το δώρο θα εξαργυρώνεται μέχρι τέλος της  31 Ιουλίου 2020.
 • Συμμετοχή στον διαγωνισμό εκλαμβάνεται ως αποδοχή των ανωτέρω Όρων και Κανονισμών.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή για να παραλάβετε το δώρο σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 22402644 ή [email protected].

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση για το τί μπορεί να τον κάνει χαρούμενο. Κάποιοι βρίσκουν τη χαρά σε κάτι που κάνουν, άλλοι σε κάτι που αγαπούν και άλλοι σε κάτι που ελπίζουν. Έτσι, η κατανόηση της καθημερινότητας μας, ειδικά όπως διαμορφώνεται μέσα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω του #COVID19 δεν είναι εύκολο πράγμα και αποτελεί μια πραγματική «πρόκληση» για όλους τους νέους.

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, θέλοντας να έρθουν πιο κοντά στους νέους, έχουν δημιουργήσει ένα challenge στο Instagram με το hashtag #StayHappyChallenge όπου καλεί όλους τους νέους και νέες της Κύπρου να ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τι τους δίνει χαρά και τους κάνει ευτυχισμένους μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για να λάβεις μέρος στο Challenge ακολούθησε τα εξής βήματα:

 • Ανέβασε ένα story στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram
 • Κάνε tag τα @kepli_cy και @orgneolaias
 • Βάλε τα hashtags #StayHappyChallenge και #kepli
 • Προσκάλεσε 2 φίλους σου να συνεχίσουν το challenge

*** Το προφίλ σας στο Instagram πρέπει να είναι ανοιχτό ώστε να μπορούμε να δούμε τα δικά σας stories και να τα αναδημοσιεύσουμε.

Μοιραστείτε μαζί μας μικρά καθημερινά πράγματα που σας κάνουν λιγάκι πιο ευτυχισμένους αυτή την περίοδο και ελάτε να διώξουμε μαζί όλες τις αρνητικές σκέψεις.

Πάντοτε να μην ξεχνάτε πως όταν είμαστε χαρούμενοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Μιας και αυτές τις μέρες τις περνάμε αναγκαστικά στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τι θα έλεγες για ένα #homechallenge με το οποίο θα μας δείξεις κι εσύ πώς περνάς τη μέρα σου στο σπίτι;

To Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πληροφόρησης Eurodesk Cyprus που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Νεολαίας, δημιούργησε ένα challenge στο Instagram, με το hashtag #homechallenge, για να προσκαλέσει αλλά και να προκαλέσει τους followers του να αποστείλουν φωτογραφίες ή να τις ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με μοναδικές στιγμές που περνούν στο σπίτι.

Για να συμμετέχεις, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα πιο κάτω βήματα:

 • Ανέβασε μια φωτογραφία ή ένα story στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram
 • Κάνε tag το @eurodesk_cyprus και @orgneolaias
 • Βάλε το hashtag #homechallenge
 • Προκάλεσε τουλάχιστον 2 φίλους σου

** Ο λογαριασμός σας στο Instagram θα πρέπει να είναι ανοικτός! **

Για να δούμε… εσύ πώς περνάς στο σπίτι σου; Περιμένουμε τις δικές σου δημιουργικές ιδέες που θα δώσουν έμπνευση σε όλους εμάς, έτσι ώστε να μην βαρεθούμε στο σπίτι :/