Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητές επισκέπτριες / αγαπητοί επισκέπτες,
Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Ο τόπος μας αλλάζει. Σε ένα κόσμο που εξελίσσεται ραγδαία, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και η προσαρμογή αναγκαία. Το στοίχημα είναι να καταφέρουμε να δαμάσουμε τις δυνάμεις που επιτάσσουν την αλλαγή, εσωτερικές και εξωτερικές, ώστε να κατορθώσουμε να συνδιαμορφώσουμε το αποτέλεσμα παρά να στεκόμαστε παρατηρητές.

Κινητήριος δύναμη σε αυτή την προσπάθεια επιβάλλεται να είναι η νεολαία. Χρειαζόμαστε νέους ενεργούς  και δραστήριους, λαίμαργους για ένα αύριο πιο όμορφο και πιο ελπιδοφόρο. Που επιδιώκουν να είναι αυτόφωτοι, αυτοδημιούργητοι και αυτάρκεις. Θέλουμε νέους που τολμούν να ονειρεύονται.

Για να μπορούμε όμως να έχουμε απαιτήσεις από τους νέους, πρέπει πρώτα να τους παρέχουμε τα μέσα και τα εφόδια να πραγματώσουν το όραμά τους. Να τους εκθέσουμε σε ερεθίσματα που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν κριτική σκέψη, να τους προσφέρουμε στήριξη στα πρώτα τους επαγγελματικά και οικογενειακά βήματα, να τους συμπεριλάβουμε στη διαμόρφωση πολιτικών και να  τους δώσουμε πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. Παίρνοντας έμπνευση από την όρεξη, την εργατικότητα, το ταλέντο, το πείσμα και την ενέργεια των νέων, προσπαθούμε να παρέχουμε τα εργαλεία με τα οποία αυτά θα μετουσιωθούν σε πράξη και δημιουργία.

Ελπίζω να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αν όχι, αφήστε το σχόλιό ή την εισήγησή σας εδώ για να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

XairetismosProedrou2020

Πρόδρομος Κ. Αλαμπρίτης
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου