Βιωματικά Εργαστήρια Προσωπικής Ανάπτυξης από τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Εκδηλώσεις

O Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με την McDonalds Κύπρου διοργανώνουν μια σειρά 4 βιωματικών εργαστηρίων που εντάσσονται στο γενικό πλαίσιο της προσωπικής ανάπτυξης. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα (Σάββατα) στα κεντρικά γραφεία του ΟΝΕΚ στη Λευκωσία.

Στόχος της σειράς είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να μάθουν να αναγνωρίζουν τις διάφορες καταστάσεις και τα επίπεδα άγχους που βιώνουν, να μάθουν να τα διαχειρίζονται και να θέτουν στόχους και προτεραιότητες κάθε μέρα. Επίσης, θα μάθουν τα κύρια βήματα για σωστή διαχείριση του χρόνου και θα μάθουν να προγραμματίζονται ώστε να μπορούν να δημιουργούν έναν θετικό τρόπο αυτοελέγχου στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική τους ζωή.  Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συμμετάσχει κάποιος σε όλα τα εργαστήρια της σειράς, όμως η παρακολούθηση όλων των εργαστηρίων θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, και να είναι πιο προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση καθημερινών προκλήσεων με επιτυχία.

Εισηγητές των εργαστηρίων θα είναι οι έμπειροι εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης της McDonald’s, οι οποίοι μέσα από σενάρια, παραδείγματα και βιωματικές ασκήσεις θα εμπλέξουν ενεργά τους συμμετέχοντες στη διαδικασία μάθησης.

Τα εργαστήρια προσφέρονται αφιλοκερδώς από την McDonald’s Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.

Πρόγραμμα Εργαστηρίων:

  • Διαχείριση Χρόνου στο προσωπικό και εργασιακό περιβάλλον – 20/11/21
  • Διαχείριση Άγχους & Τεχνικές περιορισμού – 11/12/21
  • Ανθρώπινες πρακτικές στο προσωπικό περιβάλλον – Ιανουάριος 2022 (θα ανακοινωθεί αργότερα)
  • Καθοδήγηση και επίτευξη στόχων – Φεβρουάριος 2022 (θα ανακοινωθεί αργότερα)

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, στα Κεντρικά γραφεία του ΟΝΕΚ στη Λευκωσία.

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ, μέχρι την Πέμπτη – 18/11/21 για το πρώτο εργαστήρι της σειράς. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας. Επίσης απαραίτητη είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στοιχείου (SafePass) κατά την είσοδο στο χώρο.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στον Παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 8000 2757 (δωρεάν κλήση).

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ