Το κοινωνικό πρότζεκτ Sistema Cyprus συλλέγει μουσικά όργανα που μπορεί να κρατάμε στα ντουλάπια μας και μέχρι τώρα δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε.

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Νέα/Ανακοινώσεις

Εκστρατεία για τη συλλογή μουσικών οργάνων έχει ξεκινήσει το Sistema Cyprus ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη δημιουργία ορχηστρών που ιδρύθηκε το 2018. Το Sistema Cyprus προσφέρει μουσική εκπαίδευση σε παιδιά και νέους στη Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία, πρόσφυγες και παιδιά και νέους με λιγότερες ευκαιρίες, και διασφαλίζει το σεβασμό, την αναγνώριση και την ένταξη αυτών των ομάδων από την κοινωνία. Το πρόγραμμα λειτουργεί στην περιοχή της Φανερωμένης στη Λευκωσία και στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα.

Το Sistema Cyprus, καθώς προετοιμάζεται για την έναρξη της δεύτερης του ορχήστρας, συλλέγει μουσικά όργανα για τις ανάγκες του προγράμματος. Η μουσική οικογένεια του Sistema Cyprus μεγαλώνει και ετοιμάζεται να καλωσορίσει 50 ακόμη παιδιά τον Σεπτέμβριο του 2022.

Βοηθήστε και εσείς να προσφέρουμε σε κάθε παιδί που ξεκινά το μουσικό του ταξίδι με το Sistema Cyprus να αποκτήσει το δικό του μουσικό όργανο.

Μουσικά όργανα όπως βιολιά, βιόλες, βιολοντσέλα, κόντρα μπάσα, φλάουτα, όμποε, κλαρίνα, φαγκότα, τρομπέτες, τρομπόνια, γαλλικά κόρνα, κρουστά όργανα ακόμη και αναλόγια, αν δεν είναι χρήσιμα για εσάς, είναι σίγουρα για κάποια παιδιά. Για τα παιδιά του Sistema Cyprus.

Η συλλογή των μουσικών οργάνων για τις ανάγκες του προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει στα σημεία συλλογής στα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε όλες τις επαρχίες, και στο Sistema Cyprus σε Λευκωσία και Λάρνακα.

Το κοινό μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του Sistema Cyprus, βοηθώντας κάθε παιδί που ξεκινά το μουσικό του ταξίδι, να αποκτήσει το δικό του μουσικό όργανο.

Για περισσότερες πληροφορίες 99902552.