‘Τί κάνει η Ευρώπη για εμένα’: Εκδήλωση στο Κέντρο Πληροφόρησης Αγρού.

Tο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αγρού του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας 2019 διοργανώνει το Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 και ώρα 10:30 την δραστηριότητα με τίτλο ‘Τί κάνει η Ευρώπη για εμένα’.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των νέων που διαμένουν σε αγροτικές περιοχές τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, κατάρτισης, εργασίας και κινητικότητας που προσφέρονται μέσω των προγραμμάτων και υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ταυτόχρονα, οι νέοι θα ενημερωθούν για την Ευρωπαϊκή στρατηγική για τη νεολαία και τους 11 στόχους για τη νεολαία που καθορίζονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού διαλόγου με τη νεολαία.

Νέοι ηγέτες του Κέντρου Νεότητας Αγρού και του οργανισμού Youth Dynamics θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές των προγραμμάτων Νεολαίας που υλοποίησαν σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρονται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων.

Μέσω εναλλακτικών τρόπων συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της μη τυπικής εκπαίδευσης, όπως παιχνίδια ενεργοποίησης, δραστηριότητες ομαδικής οικοδόμησης, World Café και άλλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019.  Για την δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ