Θέλουμε τη δική σου γνώμη

ΜΕ ΣΕΝΑ… ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου δίνει «φωνή» στους νέους, μέσω της νέας υπηρεσίας που εγκαινιάζει στην ιστοσελίδα του.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία όλων των νέων της Κύπρου, αλλά και την παροχή ίσων ευκαιριών για συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, ο Οργανισμός Νεολαίας δίνει την ευκαιρία σε κάθε νέο να εκφράσει τις δικές του απόψεις, εισηγήσεις και προσδοκίες.

Από τώρα, όλοι οι νέοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Οργανισμού, η οποία, μεταξύ άλλων, θα λειτουργεί ως κανάλι επικοινωνίας για υποβολή συγκεκριμένων εισηγήσεων, ιδεών ή/και παραπόνων σε σχέση με τα υφιστάμενα προγράμματα και υπηρεσίες μας και επίσης για την υποβολή νέων ιδεών για νέα προγράμματα και υπηρεσίες.

Από μέρους του Οργανισμού, στόχος είναι η όσο το δυνατόν αμεσότερη επικοινωνία με τους νέους και η καταγραφή της εποικοδομητικής ανατροφοδότησης τους.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί άλλη μια ένδειξη ότι Οργανισμός Νεολαίας εργάζεται αδιάκοπα για να δημιουργήσει το αύριο για τους νέους, μαζί με τους νέους. Βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και είναι ο ακούραστος σύμμαχος τους, πρωτίστως για να ανακαλύψουν και έπειτα για να αναπτύξουν τα εχέγγυα που θα τους βοηθήσουν να εκπληρώσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, κάνοντας κλικ εδώ.