Τελικές Εκδηλώσεις των STEAMers 2023!

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Εκδηλώσεις

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής σχολικής χρονιάς, το πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου “The STEAMers” διοργανώνει τις Τελικές Εκδηλώσεις των εργαστηρίων του σε όλες τις πόλεις όπου λειτούργησε το πρόγραμμα τη φετινή χρονιά.

Οι Εκδηλώσεις απευθύνονται στους γονείς, φίλους και συγγενείς των συμμετεχόντων στα εργαστήριά μας, αλλά και στο ευρύ κοινό και σε όποιον θα ήθελε να παρευρεθεί για να δει το έργο των παιδιών και των νέων που παράχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν σύντομες παρουσιάσεις όλων των εργαστηρίων που λειτούργησαν στο κάθε Πολύκεντρο, όπως της Ρομποτικής, του Προγραμματισμού, της Μουσικής, του Θεάτρου, του Χορού, αλλά και εκθέσεις με έργα και κατασκευές από τα εργαστήρια Τέχνης, Φωτογραφίας, Γραφικών Τεχνών και Δημιουργικής Γραφής.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρονται δωρεάν σνακ και ροφήματα για το κοινό.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Πολύκεντρα του Οργανισμού Νεολαίας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο ως εξής:

  • Πάφος, Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 16:00.
  • Λευκωσία, Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 18:00.
  • Λεμεσός, Σάββατο 17 Ιουνίου, στις 17:00.
  • Λάρνακα, Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 18:00.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις εκδηλώσεις θα υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος και οι φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου για σκοπούς δημοσιότητας.