Συμβουλές για τέλειες φωτογραφίες: Εργαστήρι φωτογραφίας από τα Κέντρα Πληροφόρησης

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Εκδηλώσεις

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου προγραμματίζει βιωματικό εργαστήρι φωτογραφίας με τίτλο  «Συμβουλές για τέλειες φωτογραφίες», την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, από τις 17:00 – 19:00.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε νέους που αγαπούν τη φωτογραφία και θα ήθελαν να μάθουν τις σωστές τεχνικές, έτσι ώστε να βγάζουν επιτυχημένες φωτογραφίες με το κινητό τηλέφωνο ή τη φωτογραφική μηχανή τους.

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετάσχουν αρχάριοι αλλά και πιο έμπειρα άτομα, ανεξαρτήτως φωτογραφικών και τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα υπάρχει η δυνατότητα για πρακτική εξάσκηση και λήψη φωτογραφιών.

Χώρος διεξαγωγής εργαστηρίου: Νέο Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας (πρώην κοινοτικό Αγίου Λαζάρου) Λεωφόρος Φανερωμένης 62, 6025 Λάρνακα.

Προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του COVID-19 κατά τη διάρκεια του διημέρου θα τηρούνται όλα τα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αυτά ορίζονται από τα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα του αρμόδιου Υπουργείου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στον αριθμό 24822580. Η γλώσσα διεξαγωγής του εργαστηρίου είναι η Ελληνική και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.