Συμμετοχή στο NGO Fair του Up To YOU(th) Festival 2023

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Νέα/Ανακοινώσεις

To Φεστιβάλ Νέων “Up To YOU(th)”, αφιερωμένο στη δημιουργική δύναμη των νέων ανθρώπων στην Κύπρο, επιστρέφει το 2023 και μας δίνει ραντεβού στις 23 Σεπτεμβρίου η ώρα 17.00 στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες που εμπλέκουν τους νέους και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή τους ως ενεργοί πολίτες στην σύγχρονη κοινωνία, συμβάλλοντας στην προώθηση των ευρωπαϊκών στόχων για τη νεολαία και στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το NGO Support Centre και το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου συνδιοργανώνουν το NGO Fair, το οποίο προσκαλεί οργανώσεις της τοπικής κοινωνίας των πολιτών και οργανώσεις νεολαίας να παρουσιάσουν και να προωθήσουν το έργο τους στο ευρύτερο κοινό. Στις οργανώσεις που θα συμμετέχουν θα παρέχεται περίπτερο όπου οι εκπρόσωποι τους θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με το κοινό.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχει η οργάνωση σας στο NGO Fair, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Στο NGO Fair έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οργανώσεις που είναι νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

Κριτήρια συμμετοχής:

Οι οργανώσεις που δηλώνουν ενδιαφέρον να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ ΜΚΟ πρέπει να τηρούν τα πιο κάτω κριτήρια:

  1. Το όραμα και οι στόχοι τους πρέπει να συνάδουν με το όραμα και τους στόχους του Φεστιβάλ Νέων.
  2. Να είναι πρόθυμοι να προωθήσουν το «Up to Youth» Φεστιβάλ Νέων στις επαφές και στα δίκτυα τους μέσα από τα εξής:
  • Να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ με ανάρτηση στο σχετικό event που θα δημιουργηθεί.
  • Να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στις λίστες επαφών τους (mailing-list).
  • Να προσθέσουν ως φωτογραφία εξωφύλλου (cover photo) στη σελίδα τους στο Facebook την φωτογραφία του Φεστιβάλ (η οποία θα τους σταλεί σε μετέπειτα στάδιο).
  1. Εκπρόσωποί τους πρέπει να είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το NGO Support Centre: +357 22 875099 / info@ngo-sc.org ή με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου: +357 22 878316 / info@cyc.org.cy.