Σύναψη συνεργασιών στα πλαίσια της “Ευρωπαικής Κάρτας Νέων”

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου επιθυμεί την επικοινωνία με επιχειρήσεις από όλη την Κύπρο με σκοπό την σύναψη συνεργασιών στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ».

H Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι εκπτωτική κάρτα που προσφέρει στους νέους μας εκπτώσεις σε χιλιάδες καταστήματα και υπηρεσίες σε όλη την Κύπρο. Απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13-30 χρονών και μέσω αυτής οι νέοι μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν  προϊόντα και υπηρεσίες σε όλη την Κύπρο σε πιο προσιτές τιμές. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Κάρτας Νέων είναι η ευρωπαϊκή της διάσταση αφού η Κύπρος είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κάρτας Νέων (EYCA) το οποίο Δίκτυο συντονίζει το πρόγραμμα πανευρωπαϊκά.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες εάν και εφόσον προχωρήσουν σε συνεργασία με τον ΟΝΕΚ προσφέροντας στο πακέτο προνομίων της Κάρτας Νέων, αυτόματα θα επωφεληθούν από διαφήμισης που λαμβάνει το πρόγραμμα καθώς και οι συμβεβλημένες με αυτό εταιρείες, εντός και εκτός Κύπρου, σε διάφορα μέσα ενημέρωσης και με διάφορους τρόπους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια λειτουργό του ΟΝΕΚ κα. Μαρία Μιλτιάδου στα τηλέφωνα 22-402696 / 99-431066 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected]

 

youth_card