Σφαιρική πλοήγηση στo Youth Makerspace Larnaka!

Posted by: netinfo
Category: Νέα/Ανακοινώσεις

Σας παρουσιάζουμε το Virtual Youth Makerspace Larnaka!

Prototype it!, Present it!, Programme it! , Brainstorm it!, Visualize it!, Develop it!, Design it! όλες οι αίθουσες του Youth Makerspace Larnaka είναι τώρα διαθέσιμες σε ψηφιακή μορφή 360°, προσφέροντας ένα πρωτοποριακό τρόπο περιήγησης στο χώρο αλλά και στον τεχνολογικό εξοπλισμό του Youth Makerspace.

Το Youth Makerspace λοιπόν καινοτομεί, αφού πλέον οι διαδικτυακοί επισκέπτες μπορούν να εύκολα να πλοηγηθούν στις αίθουσες καθώς και στο Wood Workshop, να δουν το χώρο εσωτερικά και εξωτερικά, και να πάρουν μια ιδέα για το τι προσφέρει το πρόγραμμα. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους να εμπνευστούν για να επισκεφθούν το Youth Makerspace για να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει.

Πατώντας στο κάθε σημείο αναφοράς που βρίσκεται σε κάθε αίθουσα, ο χρήστης μεταφέρεται στο συγκεκριμένο σημείο όπου μπορεί να περιηγηθεί μέσω αναλυτικότερης σφαιρικής φωτογραφίας. Επιπρόσθετα, για την κάθε αίθουσα ξεχωριστά παρέχεται η δυνατότητα εκτενέστερης πληροφόρησης, όπως η περιγραφή του κάθε εξοπλισμού, βίντεο και φωτογραφίες από projects που έχουν υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες τεχνολογίες, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.

Ο διαδραστικός αυτός χάρτης είναι προσβάσιμος τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητό τηλέφωνο ή tablet ΕΔΩ.

«Κοπιάστε» λοιπόν διαδικτυακά στο Youth Makerspace Larnaka, σας περιμένουμε!