Βιωματικά Εργαστήρια για απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης άγχους και βελτίωσης της αυτοεκτίμησης

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου  σε συνεργασία με τον Όμιλο Ψυχικής Υγείας Πάφου διοργανώνουν δύο βιωματικά εργαστήρια για νέους 18 ετών και άνω με θέμα το άγχος και την αυτοεκτίμηση, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και Μάιο αντίστοιχα.

Περιγραφή των εργαστηρίων:

  • Άγχος ή Στρες: Στόχοι, δυσκολίες & αποτελεσματικές στρατηγικές.   Παρασκευή 27 Απριλίου, 17:00-20:00

Μέρος των σκοπών του εργαστηρίου είναι η ψυχοεπιμόρφωση των συμμετεχόντων στην διαφορετικότητα μεταξύ άγχους και στρες, όπως και η ανάπτυξη δεξιοτήτων και πρακτικών προς την επίτευξη των στόχων που θέτει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του, ή/και προς την επίλυση δυσκολιών που εμφανίζονται στην πορεία του κάθε ταξιδιού. Το εργαστήρι είναι σχεδιασμένο με τρόπο όπου κατά την διάρκεια του παρέχεται η δυνατότητα προσέγγισης των αναγκών των συμμετεχόντων.

  • Γνωρίζοντας & ενδυναμώνοντας τον εαυτό: Βιωματικές πρακτικές ανάπτυξης της αυτοεκτίμησης. Παρασκευή 25 Μαΐου, 17:00-20:00

Σκοπός του συγκεκριμένου εργαστηρίου είναι η ψυχοεπιμόρφωση στις διαφορετικές πτυχές της αυτοεκτίμησης και η προσπάθεια επίτευξης της ανάπτυξης αυτών των πτυχών διαμέσου της βιωματικής εμπειρίας και της γνωριμίας με τον εαυτό. Το εργαστήρι είναι σχεδιασμένο με τρόπο όπου κατά την διάρκεια του θα εστιάζεται στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου.

 

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής εδώ ή στο 77 77 27 57.

ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και στα δύο εργαστήρια.