Παιχνίδι Προσανατολισμού “Orienteering”

To Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λεμεσού και το Eurodesk διοργανώνουν Παιχνίδι Προσανατολισμού “Οrienteering, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, από τις 09.30 μέχρι της 12.00, στην Παλιά Πόλη και στο Κέντρο της Λεμεσού.

Το «Οrienteering» είναι ένα συναρπαστικό άθλημα προσανατολισμού όπου οι νέοι προσπαθούν με τη βοήθεια χάρτη να εντοπίσουν διάφορα σημεία ελέγχου.  Στόχο έχει να βοηθήσει τους νέους να αυξήσουν τα επίπεδα της φυσικής τους κατάστασης, να αναπτύξουν την ικανότητα λήψης αποφάσεων, τη σκέψη και την δράση υπό πίεση, την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση τους, την μνήμη, την αυτοσυγκέντρωση και την παρατηρητικότητα, ενώ παράλληλα θα τους δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν άτομα της ηλικίας τους.

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε όλους τους νέους μέχρι 35 ετών. Τα μικρά παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλό θα ήταν να συνοδεύονται από ενήλικα. Για δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε το σύνδεσμο https://goo.gl/t2Ysmt.

Σημείο συνάντησης θα είναι ο Πολυχώρος Νέων Λεμεσού (Κανάρη 34, Α’ Δημοτική Αγορά) στις 09.15 το πρωί, από όπου θα ξεκινήσει και το παιχνίδι μας!

Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να καλέσετε τον παγκύπριο αριθμό των ΚΕΠΛΗ 77 77 27 57.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή ατομικά ή ελάτε με τους φίλους σας!

 

Σας περιμένουμε για ένα συναρπαστικό πρωινό Σαββάτου, γεμάτο δράση και περιπέτεια!