Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου παραχωρεί 20 υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα σε συνεργασία με το CIIM – Cyprus International Institute of Management

Σε συνεργασία με το CIIM – Cyprus International Institute of Management, το πρωτοπόρο Business School στην Κύπρο, που εξειδικεύεται στη Διοίκηση, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου εξασφάλισε και παρέχει 20 υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές, ύψους έως 30%.

Όλες οι υποτροφίες θα δοθούν στη βάση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής αριστείας και αφορούν τα μεταπτυχιακά προγράμματα MSc in Human Resource Management, MSc Business Management, MSc in Financial Services, ΜSc in Business Intelligence & Data Analytics και MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση.

Η ενέργεια αυτή εμπίπτει στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη στις 7 Μαΐου 2018, μεταξύ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και του CIIM – Cyprus International Institute of Management, με σκοπό την από κοινού υλοποίηση δράσεων, εκδηλώσεων και εργαστηρίων σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, κατάρτιση, απασχόληση και ευημερία των νέων.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με τις υποτροφίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο, μέχρι 10 Ιουλίου: https://goo.gl/snw3Eb