Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών από τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Εκδηλώσεις, Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

Είσαι μαθητής/τρια 14-17 ετών;

Θα ήθελες να περάσεις ένα ωραίο και δημιουργικό καλοκαίρι;

Θα ήθελες να γνωρίσεις νέους και νέες της ηλικίας σου;

Σου αρέσει η φωτογραφία, τα εναλλακτικά αθλήματα; Θα ήθελες να δημιουργείς ωραία βίντεο με το κινητό σου;

Θες να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι το άγχος, το χρόνο σου και την πίεση της καθημερινότητας;

Τότε η Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε ενδιαφέρει!

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση της ετήσιας Καλοκαιρινής Σχολής Ενδυνάμωσης Μαθητών για 7η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, μετά τα δυο τελευταία χρόνια που η Καλοκαιρινή Σχολή είχε υλοποιηθεί διαδικτυακά, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους νέους και τις νέες στους χώρους μας σε όλη την Κύπρο. Η Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών θα πραγματοποιηθεί από τις 04 Ιουλίου μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022 με φυσική παρουσία σε όλα τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Παγκύπρια.

Το ενδιαφέρον πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων από διάφορους τομείς όπως π.χ. εργαστήρι φωτογραφίας, δημιουργίας βίντεο από κινητό τηλέφωνο, μαγειρική – διατροφή, εργαστήρι για περιβαλλοντικά θέματα, εκπαιδευτικές εκδρομές και πολλά άλλα, τα οποία θα υλοποιήσουν καταρτισμένοι εισηγητές και εκπαιδευτές!

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη και συναισθηματική ενδυνάμωση σου, αλλά και στην απόκτηση δεξιοτήτων που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο αποδοτικός/ή στο σχολείο αλλά και ως ενεργός πολίτης. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς και να συνεργαστείς με άλλα άτομα της ηλικίας σου.

Η Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών θα διεξαχθεί από τις 04/07 μέχρι τις 15/07/2022 (Δευτέρα με Παρασκευή για 2 εβδομάδες από τις 09:00-13:30). Χώροι υλοποίησης: τα ΚΕΠΛΗ Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Ελεύθερης Αμμοχώστου και στον Αγρό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης (14-17 ετών). Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της Σχολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 8000 2757 (δωρεάν κλήση).

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ