Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης Μαθητών στη Λευκωσία

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης Μαθητών στη Λευκωσία.

Η καλοκαιρινή σχολή θα πραγματοποιηθεί από τις 10-14 Ιουλίου 2017 (Δευτέρα-Παρασκευή και ωράριο: 09:30-14:00), και απευθύνονται σε μαθητές/τριες Γ’ Γυμνασίου και Α’ & Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.

Σκοπός της καλοκαιρινής σχολής είναι η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και η απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποδοτικοί τόσο ως μαθητές αλλά και ως ενεργοί πολίτες . Οι συμμετέχοντες  θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνεργαστούν με άλλους συνομήλικους τους και να περάσουν όμορφα αυτή την μία εβδομάδα.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σχολής θα γίνονται καθημερινά βιωματικά εργαστήρια και διάφορες δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές θεματικές τις οποίες θα παρουσιάσουν καταρτισμένοι εισηγητές από όλη την Κύπρο.

Μερικά από τα θέματα είναι: Ομαδικότητα, Αυτοπεποίθηση-Αυτοεκτίμηση, COMMIX, Κριτική Σκέψη, Υγιείς Σχέσεις Εφήβων, Από την ιδέα στην επιχείρηση, Ρομποτική.

Επίσης το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκπαιδευτική εκδρομή στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, προκειμένου οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ομορφιά και το μεγαλείο της ευρωπαϊκής τέχνης από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 23/06/2017

 

ΈΝΤΥΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δηλώση Συμμετοχής

Γονική Δήλωση

Εξουσιοδότηση Γονέα για Δημοσίευση Φωτογραφικού & Βιντεοσκοπημένου Υλικού