Ηλεκτρονικές Εξαρτήσεις. Πως μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε και να βοηθήσουμε τους νέους μας;

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο “Περιδιάβαση” φιλοξενούν στην Κύπρο τον κύριο Γιώργο Μπουμπούση, συγγραφέα, εκπαιδευτικό & παιδοψυχολόγο και διοργανώνουν συζήτηση με θέμα “Ηλεκτρονικές Εξαρτήσεις. Πως μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε και να βοηθήσουμε τους νέους μας;”.

Ο εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα είναι μια σύγχρονη μορφή εξάρτησης και η κύρια αιτία που τα οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην αποδυνάμωση σημαντικών ενδοσχολικών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων τους.

Με τη βοήθεια του κ. Γιώργου Μπουμπούση, θα διεισδύσουμε στον κόσμο των παιδιών και θα προσπαθήσουμε να τον κατανοήσουμε, προκειμένου να τα βοηθήσουμε.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, ώρα 15:00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (Λεωφόρος Γρ. Αυξεντίου 27, Πλατεία Ακρόπολης, 24822580).

Η διοργάνωση αφορά γονείς, εκπαιδευτικούς, άλλα μέλη οικογένειας (πχ μεγαλύτερα αδέρφια) καθώς και όλους όσους ασχολούνται με θέματα διαχείρισης παιδιών και νέων.