«ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ»: O νέος πρωτοποριακός χώρος συγκέντρωσης ιδεών του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου και πρωτοποριακού χώρου συγκέντρωσης ιδεών, με την επωνυμία «Ιδεοδρόμιο». Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας, είναι όπως ο συγκεκριμένος χώρος αποτελέσει ένα εργαλείο εύρεσης, ανταλλαγής και ανάπτυξης ιδεών, καθώς και δημιουργικής συζήτησης μεταξύ των νεών.

Το «Ιδεοδρόμιο» θα χρησιμοποιείται από το προσωπικό του Οργανισμού, για την ανάπτυξη νέων ιδεών, προγραμμάτων και δράσεων του ΟΝΕΚ. Επιπρόσθετα, θα  μπορούν να το επισκέπτονται ομάδες νέων και οργανώσεις νεολαίας, που επιθυμούν να συζητήσουν τις ιδέες τους, συμβάλλοντας δημιουργικά με αυτό τον τρόπο στη διαμόρφωση πολιτικών για τη νεολαία, εστιασμένων στις σύγχρονες προκλήσεις.

Προς επίτευξη όσων προαναφέρθηκαν, αναφέρεται ότι ο χώρος είναι κατάλληλα εξοπλισμένος και διαθέτει σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται και ένας διαδραστικός πίνακας, ο οποίος παραχωρήθηκε στον ΟΝΕΚ από την εταιρεία Βionic Electronics Η.Τ. LTD. Η επίσημη παράδοση έγινε στα γραφεία του ΟΝΕΚ, από στελέχη της εταιρείας, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι η παράδοση εκ μέρους της Bionic Electronics Η.Τ. LTD, έγινε από τον κ. Ιάκωβο Σαββίδη, Εκτελεστικό Διευθυντή και τον κ. Κώστα Κασταμούλα, Υποδιευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας.

Κλείνοντας, η δημιουργία του «Ιδεοδρόμιου» είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο ΟΝΕΚ, με τις φρέσκες και καινοτόμες ιδέες του, είναι ακούραστα πρωτοπόρος στην προσπάθεια ενδυνάμωσης των νέων ανθρώπων του τόπου.