Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενημέρωσης Νέων 2019

Στις 17 Απριλίου 2019, γιορτάζεται η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πληροφόρησης για τη Νεολαία (European Youth Information Day (EYID)! Φέτος, η ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency) θα διεξάγει μια εκστρατεία #Infoselfie, η οποία στοχεύει στην αύξηση της προβολής και της αναγνώρισης των πληροφοριών για τη νεολαία. Η εκστρατεία, με το hashtag #newinfo, απευθύνεται σε εργαζομένους πληροφόρησης για τη νεολαία, σε φορείς και οργανώσεις νεολαίας και σε όλους τους νέους γενικά. Σκοπός της εκστρατείας είναι η ανάδειξη του τι έχουν οι νέοι ανακαλύψει μέσα από την πληροφόρηση που δέχτηκαν.

Αυτό που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος στην εκστρατεία είναι να βγάλετε μια #selfie, να γράψετε κάτι που έχετε μάθει ή ανακαλύψει χάρη στις υπηρεσίες πληροφόρησης των νέων και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, συμπληρώνοντας τη φράση: «youth information showed me…». Τέλος, προσθέστε τα hashtags: #newinfo #EYID2019 #youthinfo #infoselfie.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ:

 

Βήμα 1: Βγάλτε μια selfie και ανεβάστε την στα ΜΚΔ.

Βήμα 2: Προσθέστε το λογότυπο EYID2019 μέσω του Frame Studio. Μπορείτε να επιλέξετε από εδώ: Logo 1, logo 2, logo 3, logo 4.

Βήμα 3: Γράψτε κάτι που μάθατε ή ανακαλύψατε χάρη στις υπηρεσίες πληροφόρησης των νέων. Για παράδειγμα: «Υouth information showed me about interesting workshops that I could participate in».

Βήμα 4: Προσθέστε τα hashtags: #newinfo # EYID2019 #youthinfo #infoselfie

Βήμα 5: Δημοσιεύστε το κείμενο και την εικόνα σας στα ΜΚΔ.

  • Twitter: @ERYICAYI, και / ή
  • Facebook: @ERYICA, και / ή
  • Instagram: @_ERYICA, και / ή
  • LinkedIn: @ERYICA

Περισσότερα: https://bit.ly/2TitEjL και EYID ERYICA Facebook