Ευρωπαϊκή εκστρατεία Eurodesk “Time to Move 2018”

Πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του “Time to Move” και μάθε περισσότερα για σπουδές, εθελοντισμό και ευκαιρίες απασχόλησης  στο εξωτερικό.

Με στόχο την ενημέρωση των νέων για Ευρωπαϊκά Προγράμματα, σχέδια εθελοντισμού και γενικά ευκαιρίες κινητικότητας, διοργανώνεται για 5η φορά φέτος η Πανευρωπαϊκή Εκστρατεία του Eurodesk “Time to Move”.

Πέρσι, περισσότεροι από 200.000 νέοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σπουδών, ευκαιρίες εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης, στο πλαίσιο 822 εκδηλώσεων. Φέτος, οι εκδηλώσεις αναμένεται να ξεπεράσουν σε αριθμό τις 1000 και θα πραγματοποιηθούν σε 35 χώρες- μέλη του Δικτύου Eurodesk.

Ο Οργανισμός Νεολαίας, ως το Εθνικό Γραφείο Eurodesk Κύπρου, προγραμματίζει μαζί με το δίκτυο πολλαπλασιαστών και συνεργατών του, μια σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις, μέσω των οποίων θα  έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την (υπόλοιπη) Ευρώπη, να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, όπως το Erasmus+ και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς φωτογραφίας και Time to Move T-shirt!

Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων “Time to Move 2018” που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο ΕΔΩ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Eurodesk στο τηλ. 22402641/613.

Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα http://www.timetomove.info.