Εκπαιδευτικό παιχνίδι «Team up and Play» στον Αγρό

Το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αγρού του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία διοργάνωσαν δύο κυνήγια γνώσεων με τίτλο «Team up and Play». Τα παιχνίδια συνδύαζαν ερωτήσεις γνώσεων, ερωτήσεις για τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, διασκεδαστικές δοκιμασίες και μαθηματικούς γρίφους.

Οι δύο δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Ιουλίου και Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 έγιναν στα πλαίσια του 25ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου που υλοποιήθηκε στον Αγρό, από τις 5-10 Ιουλίου και 10-15 Ιουλίου αντίστοιχα.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η έμμεση πληροφόρηση των νέων για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου με ένα εναλλακτικό τρόπο. Μέσα από τα Προγράμματα του Οργανισμού οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλειάδα ευκαιριών που διευρύνουν τους ορίζοντές τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν από 1 voucher 20% για τη συλλογή ρούχων «Back to School» των Famous Sports, η νικήτρια ομάδα πήρε ατομικά selfie sticks ενώ έγινε κλήρωση για διπλές προσκλήσεις από τον ΘΟΚ, μπλουζάκια από τα Famous Sports, εκπαιδευτικά παιχνίδια από την Engino Toys και κουπόνια για παγωτό από το Ξενοδοχείο «Ρόδον».

Picture1      Picture2