Εκδηλώσεις Ενημέρωσης για Ευκαιρίες Κινητικότητας στην Ευρώπη “Time to Move”

To Eurodesk παρουσιάζει την εκστρατεία «Time to Move – Ανακάλυψε την Ευρώπη», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, τα Κέντρα Πληροφόρησης  Νέων, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με άλλους φορείς, θα πραγματοποιήσουν τις πιο κάτω δραστηριότητες:

  • Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο της Βραδιάς Ομίλων

Λευκωσία: Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 (20:00-21:00) / Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Πανεπιστημιούπολη

  • Εργαστήρια Europass: Βιογραφικό Σημείωμα – Συνοδευτική Επιστολή – Συνέντευξη Εργασίας:
  • Λεμεσό: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 (10:00-13:45) / Αίθουσα Η/Υ Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (Κτήριο Θεμιστοκλέους)
  • Λάρνακα: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 (09:30-13:15) / Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας «Θρασύβουλος Θρασυβούλου»
  • Πάφο: Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015 (10:00-13:45) / Αίθουσα Η/Υ Πολυκέντρου Νεολαίας Πάφου

Όσοι παρακολουθούν εργαστήρια Europass μέχρι 31/10/2015 μπαίνουν σε κλήρωση για ένα laptop!

*Για τα εργαστήρια που θα διεξαχθούν στη Λάρνακα και στην Πάφο,  παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως φέρουν το δικό τους laptop για καλύτερη διεξαγωγή του εργαστηρίου.  Δηλώσεις συμμετοχής

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα πάρουν συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία του βιογραφικού τους σημειώματος με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, για τη σύνταξη μίας επαγγελματικής συνοδευτικής επιστολής και για την καλύτερη προετοιμασία και παρουσία στη συνέντευξη εργασίας.

  • Ενημερωτική Ημερίδα: «Ευρωπαϊκή Μέρα Γλωσσών»

Πάφο: Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 (09:00-13:00) / Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου.

Ενημέρωση για τη σημασία εκμάθησης ξένων γλωσσών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Μέρας Γλωσσών και πληροφόρηση για ευκαιρίες κινητικότητας στην Ευρώπη. Η Ημερίδα αφορά μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

  • Ενημερωτική Συνάντηση: “YOUR FIRST EURES JOB

Λάρνακα: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 (15:00-18:00) / Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας «Θρασύβουλος Θρασυβούλου»

Αναζητάτε θέση εργασίας/μαθητείας/πρακτικής άσκησης στην Ευρώπη;  Θέλετε να προσλάβετε νέο από την Ευρώπη στην επιχείρησή σας; Ελάτε να μάθετε για το νέο πρόγραμμα της Ε.Ε. και την οικονομική υποστήριξη που παρέχεται τόσο για τους νέους όσο και τις εταιρείες. Δηλώσεις συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες σε όλες τις χώρες του Δικτύου μπορείτε να βρείτε σε σχετικό χάρτη στην ιστοσελίδα της εκστρατείας timetomove.info.

new for eyp greek postcard