Δημιουργικά Πρωινά για Μαθητές

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει σειρά διαδικτυακών δημιουργικών εργαστηρίων για μαθητές που θέλουν να περάσουν δημιουργικά τα πρωινά τους παρακολουθώντας διάφορα εργαστήρια.

 

Η σειρά  εργαστηρίων με τίτλο «Δημιουργικά πρωινά για μαθητές» απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης (14-17 ετών). Τα εργαστήρια μπορούν να παρακολουθήσουν και αρχάριοι μαθητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια ομαδικότητας, διαχείρισης συναισθημάτων, φωτογραφίας, τραγουδοποιίας και δημιουργίας διαδικτυακού ηλεκτρονικού παιχνιδιού καθώς επίσης να δημιουργήσουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά

 

Σκοπός της συγκεκριμένης σειράς είναι η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και η απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποδοτικοί τόσο ως μαθητές αλλά και να γνωριστούν, να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν με άλλους συνομήλικους τους.

 

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα είναι διαδραστικά. Θα διεξάγονται από τις 27/07 μέχρι τις 06/08/2020 (Δευτέρα με Πέμπτη από τις 11:00-13:00). Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

 

Συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής ο γονέας ή κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας εξυπακούεται ότι έχει διαβάσει τους όρους για τις ομαδικές συναντήσεις μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης των υπηρεσιών του ΟΝΕΚ.

 

Για πληροφορίες ΕΔΩ και στο τηλέφωνο 77 77 27 57 (δωρεάν κλήση). Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.