Διάλεξη και Βιωματικό Εργαστήρι για την ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων για την επίλυση προβλημάτων και λήψη αποφάσεων.

Καθημερινά, στην προσωπική και επαγγελματική ή ακαδημαϊκή μας ζωή, ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε και αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε. Τόσο οι αποφάσεις όσο και τα προβλήματα μπορεί να είναι πολύ απλά όπως το τι θα φορέσει κανείς καθημερινά ή πολύ δύσκολα και πολύπλοκα όπως το πώς θα χειριστεί μια κρίση σε μια σχέση του.

Οι διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων καθώς και οι διαδικασίες λήψης αποφάσεων έχουν πολλά κοινά στοιχεία και απαιτούν την ύπαρξη παρόμοιων ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Κάθε πρόβλημα και κάθε απόφαση πρέπει να εξετάζεται διεξοδικά και το άτομο καλείται σε κάθε διαφορετική περίπτωση να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό «εργαλείο» – μια διαφορετική προσέγγιση.

Το Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, συνεχίζει τον κύκλο εκδηλώσεών του με σκοπό την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, με διάλεξη / ανοικτή συζήτηση και βιωματικό εργαστήρι με θέμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις διαδικασίες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων και να εξασκηθούν σε τρόπους εξέτασης των επιλογών τους για λήψη προσωπικών αποφάσεων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/10/2016 ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ “ΘΡ. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ”

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2016 ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/10/2016 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΝΕΚ ΛΕΩΦ. ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ 104

ΠΑΦΟΣ: ΠΕΜΠΤΗ 27/10/2016 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΝΕΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ 97725204

ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: 18:00 – 21:00

Πληροφορίες: 97725204

Δηλώσεις συμμετοχής: https://goo.gl/forms/fQ8EdmxcZBCDUN5Q2

jpeg-oktovris-2016