Διαγωνισμός Α/Α 02/2019 για την αγορά υπηρεσιών για τη φιλοξενία της δραστηριότητας Game Changing Project

Posted by: netinfo
Category: Δημόσιες Συμβάσεις, Νέα/Ανακοινώσεις

Ο Οργανισμός Νεολαίας διενεργεί διαγωνισμό ο οποίος αφορά στην αγορά υπηρεσιών για τη φιλοξενία της δραστηριότητας Game Changing Project.

Ο Οργανισμός Νεολαίας ζητά προσφορές από ξενοδοχεία στην περιοχή της μείζονος Λάρνακας, κατηγορίας 4* και άνω, τα οποία είναι εγκεκριμένα και αδειούχα από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (Κ.Ο.Τ.), για τα πιο κάτω:

  • Διαμονή με πρόγευμα για το μέγιστο 39 άτομα σε μονόκλινα δωμάτια, από τις 7 Μαΐου 2019, ημέρα άφιξης – 11 Μαΐου 2019, ημέρα αναχώρησης μετά το πρόγευμα (4 διανυκτερεύσεις). Σημειώνεται ότι η ημέρα άφιξης των συνέδρων στις 7 Μαΐου 2019 θα είναι καθ’ όλη την ημέρα.
  • Διαμονή με πρόγευμα για το μέγιστο 4 άτομα σε μονόκλινα δωμάτια, από τις 6 Μαΐου 2019, ημέρα άφιξης – 11 Μαΐου 2019, ημέρα αναχώρησης μετά το πρόγευμα (5 διανυκτερεύσεις).
  • Διαμονή με πρόγευμα για το μέγιστο 3 άτομα σε μονόκλινα δωμάτια, από τις 6 Μαΐου 2019, ημέρα άφιξης – 12 Μαΐου 2019, ημέρα αναχώρησης μετά το πρόγευμα (6 διανυκτερεύσεις).
  • Παροχή γευμάτων/δείπνων σε μπουφέ με 1 κυπριακό ποτό ανά σύνεδρο, ανά γεύμα/δείπνο. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο νερό φυσικό ή και αεριούχο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, αλλά και των γευμάτων/δείπνων.
  • Πραγματοποίηση συνεδρίων (αίθουσες εργασιών, εξοπλισμός και διαλείμματα καφέ).

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι η Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12 μ.μ.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα Βασικά Στοιχεία καθώς και τα Έγγραφα του Διαγωνισμού στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων (E-procurement), πατώντας εδώ.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν προσφορά, θα πρέπει να συσχετιστούν με το Διαγωνισμό, εφόσον εγγραφούν πρώτα ως Οικονομικοί Φορείς πατώντας εδώ.