Διαδικτυακό Εργαστήρι «Χτίζω την καριέρα μου εν καιρώ κρίσης»

Το Κέντρο Κατάρτισης του Διακρατικού Κέντρου Απασχόλησης του έργου YOUTHShare στην Κύπρο  σε συνεργασία με τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνουν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, 6 μ.μ, ένα διαδικτυακό εργαστήρι για νέους με χρήσιμες πρακτικές για την εξεύρεσή εργασίας. Στόχος του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει τους νέου να αναπτύξουν την ικανότητα τους να εντοπίσουν και να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και να ανελιχθούν επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εργαστηρίου η Υπεύθυνη διασύνδεσης και απασχόλησης του Κέντρου, κα. Άννα Μιχαήλ θα παρουσιάσει προσεγγίσεις και πρακτικές μέσω των για την ανάπτυξη και επιτυχή εκτέλεση μια στρατηγικής αναζήτησης εργασίας από ένα νέο. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες, θα λάβουν καθοδήγηση ώστε να υιοθετήσουν μια φιλοσοφία και τρόπο σκέψης  που θα συμβάλουν στην επαγγελματική τους ανέλιξη στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Τέλος θα τους παρουσιασθούν συμβουλές και καλές προοπτικές για να είναι σε θέση αναπτύξουν την ικανότητα τους στην εποικοδομητική δικτύωση.

Το εργαστήρι προσφέρεται εντελώς δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 29 Οκτωβρίου κάνοντας κλικ εδώ

Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της δράσης του Έργου YOUTHShare. Ένα καινοτόμο Έργο που στοχεύει στη μείωση της ανεργίας των νέων, σε παράκτιες και νησιωτικές περιοχές του Μεσογειακού ΕΟΧ, με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων σε βιώσιμους τομείς της οικονομίας, όπως είναι η γεωργική παραγωγή τροφίμων και η οικονομία του διαμοιρασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που παρέχει το Έργο προς τους νέους και νέες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη διασύνδεσης και απασχόλησης, Άννα Μιχαήλ,  στο [email protected] ή στο +357 22 401530.

Το Έργο YOUTHShare χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των Χορηγιών του ΕΟΧ και Νορβηγίας του Ταμείου για τη Νεανική Εργασία. Στην Κύπρο υλοποιείται από την  Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου και τον ερευνητικό οργανισμό CARDET.