Διαδικτυακή συζήτηση «Erasmus+: Youth, Time to Move Forward»

Ο Οργανισμός Νεολαίας διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος «Erasmus+: Νεολαία».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λειτουργοί του προγράμματος μαζί με άτομα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα απαντήσουν στα ερωτήματα: Τι κερδίσαμε από το Erasmus+: Νεολαία την περίοδο 2014-2020; Τί μάθαμε; Τί μας άρεσε; Τι δεν μας άρεσε; Τι κρατάμε και τί αφήνουμε; Πως προχωρούμε στο νέο πρόγραμμα για την περίοδο 2021-2027; Τι προσδοκίες έχουμε και πως θα τις εκπληρώσουμε; Στη συζήτηση μπορεί να συμμετέχει και το κοινό με τις δικές του ερωτήσεις.

Γνωρίστε το Erasmus+,  εμπνευστείτε μέσα από τις εμπειρίες ατόμων που έλαβαν μέρος και μάθετε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου 2020, 18:00 – 20:00 και θα προβάλλεται ζωντανά στο www.erasmusplus.cy/erasmusvirtualfestival και στη Σελίδα Facebook της Εθνικής υπηρεσίας του Erasmus+: Νεολαία στην Κύπρο @erasmusplusyouthcy.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Erasmus+ Virtual Festival, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου 2020, με διοργανωτές το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ θα βρείτε στο www.erasmusplus.cy/erasmusvirtualfestival

#erasmusdays2020 #erasmusvirtualfestival #ErasmusMovingForward