Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση «Τεχνική σχολή: Μύθοι και πραγματικότητες»

Η Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για μαθητές και γονείς για τη φοίτηση στη Τεχνική σχολή. Κατά τη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση της Δομή και των κλάδους της Τεχνικής Σχολής αλλά και των ευκαιριών για σπουδές και εργοδότηση των απόφοιτων. Μέρος της παρουσίασης θα επικεντρωθεί επίσης στους μύθους και τις πραγματικότητες που υπάρχουν για την φοίτηση στην Τεχνική σχολή. Κατά τη συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υποβάλουν απορίες και ερωτήματα.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, στις 18:00 από εξειδικευμένο και έμπειρο Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του ΟΝΕΚ. Στην ενημερωτική συνάντηση θα συμμετέχει και ο κ. Τσέλεπος, Διευθυντής Περιφερειακής Γεωργικής, Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμμοχώστου/Αυγόρου.

 

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου ΕΔΩ, μέχρι το Παρασκευή – 12 Φεβρουαρίου 2021 και η ώρα 12:00.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ. Σχετικός σύνδεσμος θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν στο έντυπο εγγραφής. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://kepli.onek.org.cy/ και στον Παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό  77 77 2757 (δωρεάν κλήση).