Διαδικτυακές συναντήσεις για νέους φοιτητές από τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων

Posted by: netinfo
Category: Εκδηλώσεις

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει σειρά διαδικτυακών συναντήσεων για νέους φοιτητές, θέλοντας να τους βοηθήσει στη μετάβαση από το Λύκειο, στο Πανεπιστήμιο και τη φοιτητική ζωή. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι να μπορέσουν να οργανώσουν καλύτερα τη νέα τους ζωή σε διάφορους τομείς ώστε να μπορούν να απολαύσουν την απαρχή της φοιτητικής τους εμπειρίας:

Οι συναντήσεις είναι οι ακόλουθες:

  1. «Είσαι Φοιτητής/τρια; Συμβουλές για να προσαρμοστείς εύκολα στη καινούργια σου ζωή»

Πρακτικές συμβουλές που θα κάνουν ομαλότερη τη μετάβαση από τη σχολική στη φοιτητική ζωή. Διαχείριση των συναισθημάτων και άγχους για τις αλλαγές που θα βιώσεις. Διαχείριση χρόνου για τα καινούργια δεδομένα που θα αντιμετωπίσεις.

Τρίτη 01/09/2020, Ώρα: 18:00-20:00

  1. «Η πρόκληση της υγιεινής διατροφής όταν είσαι φοιτητής/τρια. Μάθε πώς μπορείς ετοιμάσεις ευκολά τα γεύματα σου»

Συμβουλές για σωστή διατροφή κατά την διάρκεια των σπουδών σου. Προτείνουμε εύκολες λύσεις για φοιτητές έτσι ώστε να μην καταφεύγουν στα delivery και σε ανθυγιεινές επιλογές γευμάτων.

Τετάρτη 09/09/2020, Ώρα: 18:00-19:00

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και ο  σύνδεσμος θα σταλεί σε όσους δηλώσουν συμμετοχή. Συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής ο/η συμμετέχοντας εξυπακούεται ότι έχει διαβάσει τους όρους για τις ομαδικές συναντήσεις μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης των υπηρεσιών του ΟΝΕΚ.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 77 77 27 57 (δωρεάν κλήση). Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ