Διαδικτυακές Συναντήσεις Δημιουργικής Κίνησης από τους Τhe STEAMers

Posted by: netinfo
Category: Εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα “The SΤΕΑΜers” του Οργανσμού Νεολαίας Κύπρου και η χοροπαιδαγωγός Μαρία Καμπέρη σας προσκαλούν σε 5 διαδικτυακές συναντήσεις Δημιουργικής Κίνησης με θέμα την κινηση μέσα από την τέχνη του χορού, κάθε Δευτέρα πρωί στις 10.00 – 11.00. Η ενότητα αποτελείται από 5 συναντήσεις, διάρκειας 60 λεπτών κάθε φορά και αφορά ενήλικες ηλικίας 18 μέχρι 35. Η πρώτη συνάντηση ορίστηκε για τις 22 Μαρτίου 2021.

Δεν χρειάζεται γνώση ούτε και υπόβαθρο χορού. Μόνη προυπόθεση οι συμμετέχοντες να έχουν στη διάθεση τους κατάλληλο χώρο για κίνηση και να είναι ντυμένοι με άνετα ρούχα για κατάλληλα για κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω των διαδικτυακών αυτών συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή αισθητική εμπειρία μέσα από την κίνηση με σκοπό την έκφραση, την αποφόρτιση από το άγχος και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους.

Με άξονα τον καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό καθώς και την ανάπτυξη ιδεών μέσα από το σώμα, πρόκειται να παραχθεί νέο κινησιολογικό λεξιλόγιο το οποίο θα εστιάζει στη χαρά μέσα από την κίνηση, καθώς η κινητική έκφραση και ο χορός είναι εμπειρίες χαράς. Η κάθε συνάντηση θα έχει ξεχωριστή θεματική η οποία όμως θα βασίζεται στο κάθε προηγούμενο μάθημα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.