«Χρησιμοποιούμε σωστά την ελληνική γλώσσα;» Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Κέντρο Πληροφόρησης Πάφου

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Χρησιμοποιούμε σωστά την ελληνική γλώσσα;» το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου και η ώρα 16:30 – 18:30. Εισηγήτρια – συντονίστρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Αρσινόη Κυριάκου – Φιλόλογος.

Το σεμινάριο αφορά την ορθή χρήση τη ελληνικής γλώσσας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικότερα, επιδιώκει οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν να κατανοήσουν τη σημαντικότητα της ορθής χρήσης της ελληνικής γλώσσας στον γραπτό και προφορικό λόγο.

Η γλώσσα αποτελεί ένα πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο, αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύ δυνατό όπλο για τις προσωπικές μας και επαγγελματικές μας σχέσεις, καθώς πλέον στα περισσότερα επαγγέλματα θεωρείται επιβεβλημένη. Οι συμμετέχοντες θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στο σεμινάριο και θα κληθούν να εξοικειωθούν με την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας επισημαίνοντας συνηθισμένα λάθη σε διάφορα γλωσσικά επίπεδα (π.χ. σύνταξη, σημασιολογία, φωνολογία). Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες κάθε ειδικότητας, νεοεισερχόμενους/-ες στην αγορά εργασίας, φοιτητές/-τριες και στο ευρύ κοινό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό: 77 77 27 57

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.