Αστροπεριπέτειες: ένα ταξίδι στο διάστημα!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Αστεροσχολείο Λευκωσίας ανακοινώνουν την έναρξη ενός νέου προγράμματος που περιλαμβάνει την παραγωγή και παρουσίαση διαδικτυακών παρουσιάσεων με θέμα το Διάστημα, τη Γη και το ηλιακό μας σύστημα με τίτλο «Αστροπεριπέτειες: ένα ταξίδι στο διάστημα».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δέκα 20-λεπτες παρουσιάσεις και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 15 ετών. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Σάββατο στις 11:00 π.μ. στην σελίδα του προγράμματος The STEAMErs στο Facebook έτσι ώστε να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον μαγικό κόσμο της αστρονομίας.

Το πρόγραμμα ευελπιστεί να κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους την περίοδο των θερινών τους διακοπών, προσφέροντας τους όμορφες στιγμές γνώσης και ψυχαγωγίας με λίγη δόση αστρο-περιπέτειας

Η προώθηση θα γίνει μέσω δημοσιευμάτων στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο και θα απευθύνεται κυρίως στους γονείς των παιδιών αλλά και απευθείας στους ίδιους τους νέους με σκοπό όσο τη δυνατό καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

Η ιδέα αυτού του προγράμματος γεννήθηκε την περίοδο της εξάπλωσης του νέου ιού COVID 19 και της κρίσης που επικράτησε η οποία μας ανάγκασε να σκεφτούμε πόσο σημαντικό είναι να έχουν τα παιδιά όσο το δυνατό περισσότερα ασφαλή εργαλεία απόδρασης.

#JoinTheSteamers