Άνοιξαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα εργαστηρίων “THE STEAMers”

Ο Οργανισμός Νεολαίας στα πλαίσια του προγράμματος «The STEAMers» και ακολουθώντας διεθνή πρότυπα STEAM (Stem & Arts) προσφέρει και φέτος διάφορα θεματικά εργαστήρια, διαφορετικού επιπέδου, για παιδιά και νέους ηλικίας 6-35 ετών.

To Τhe STEAMers προσφέρει εργαστήρια Τέχνης, Μουσικής, Γραφικών Τεχνών, Δημιουργικής Γραφής, αλλά και εργαστήρια Ρομποτικής διαφορετικών επιπέδων, Προγραμματισμού, Φωτογραφίας καθώς και Θεάτρου.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο κάθε απόγευμα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και οργανώνονται γύρω από τις θεματικές των Θετικών Επιστημών αλλά και των Τεχνών αφού η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε νέου και νέας.

Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε όσα εργαστήρια επιθυμούν, αναλόγως της διαθεσιμότητας.

Ο συνολικός αριθμός των συναντήσεων ανά εργαστήριο, είναι 30 ετησίως, εκτός εάν αναφέρεται στο πρόγραμμα διαφορετικά. Τα εργαστήρια θα λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός από τις δημόσιες αργίες.

Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριος 2018

Λήξη: Ιούνιος 2019

Δίδακτρα: 60 ευρώ για 1 εργαστήριο για 1 χρόνο.

Υποβολή αίτησης: Οι αιτήσεις γίνονται on line εδώ

Ισχύουν εκπτώσεις και δωρεάν εγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες στον παγκύπριο αριθμό 7777-7051 μεταξύ 08:00-15:30 και εδώ.

Ελάτε στο The Steamers! Ελάτε στο μέλλον! Εγγραφείτε ΤΩΡΑ!