«2ο Εργαστήρι Οργανισμού Νεολαίας και ORACLE: Emerging Technologies»

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η ORACLE, κορυφαίος πάροχος cloud λύσεων, συνεχίζουν δυναμικά τη μεταξύ τους συνεργασία με την πραγματοποίηση μιας δεύτερης εκδήλωσης με θέμα “Emerging Technologies” την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 στο Youth Makerspace Larnaka.

Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση της 1ης διάλεξης που επικεντρώθηκε στον τομέα του Blockchain, συνεχίζουμε με ένα άλλο εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα, αυτό των αναδυόμενων τεχνολογιών όπως το Internet of Things (ΙοΤ), η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), το machine learning, τα chatbots, το blockchain, τα big data και οι autonomous τεχνολογίες βάσης δεδομένων και data warehouse της Oracle.

Η δεύτερη αυτή εκδήλωση θα έχει τη μορφή ενός διαδραστικού εργαστηρίου με εισηγητή τον κ. Χρίστο Καράσαββα, Territory Sales Manager Κύπρου & Μάλταςτης Οracle . Το εν λόγω εργαστήρι θα είναι ανοικτό στο κοινό και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το ποιές είναι οι αναδυόμενες τεχνολογίες, πώς αναμένεται να επηρεάσουν τη ζωή μας και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν έτσι ώστε να έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στον τομέα των επιχειρήσεων αλλά και της καθημερινότητας μας. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Στόχος της συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Νεολαίας και της Οracle είναι η ενδυνάμωση των υφιστάμενων και η ανάπτυξη νέων δράσεων και ευκαιριών που παρέχει το Youth Makerspace στους νέους της Κύπρου.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Youth Makerspace Larnaka, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γρ. Διγενή 1, 6030 Λάρνακα (κτίριο πρώην οικίας επάρχου).

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Youth Makerspace στο τηλέφωνο 24 201777 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].


Σχετικά με την Oracle

Το Oracle Cloud παρέχει μια πλήρη σουίτα ενοποιημένων εφαρμογών για τις Πωλήσεις, την Εξυπηρέτηση, το Marketing, το Ανθρώπινο Δυναμικό, τα Χρηματοοικονομικά, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και την Παραγωγή, καθώς και υψηλής αυτοματοποίησης και ασφάλειας δεύτερης γενιάς υποδομή συμπεριλαμβανομένης της Oracle Autonomous Database. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Oracle (NYSE: ORCL), επισκεφθείτε μας στο oracle.com.

Trademarks

Οι επωνυμίες Oracle και Java είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της Oracle και/ή των θυγατρικών της. Άλλες ονομασίες ενδέχεται να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.