2ο SΤΕΑΜers Summer School 

Posted by: Stelios Papapetrou
Category: Εκδηλώσεις, Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

 

Θέλετε να προσφέρετε στο παιδί σας μια καινοτόμα, διασκεδαστική, ομαδική, καλοκαιρινή δραστηριότητα με άφθονο παιχνίδι, που θα συμβάλει στην κοινωνικοποίησή του;

Το 2ο SΤΕΑΜers Summer School 2022 του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου είναι και πάλι εδώ! Το πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων έρχεται για να προσφέρει ευχάριστη και πρωτότυπη απασχόληση σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών (παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την Δ’, Ε΄ και Στ’ Δημοτικού). Το Summer School του Οργανισμού Νεολαίας είναι ακόμα μια δραστηριότητα για τη νεολαία η οποία εντάσσεται στο σύνολο των δράσεων που διεξάγονται φέτος σε όλη την Ευρώπη στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο στα πρότυπα του προγράμματος The Steamers και σκοπό έχει να προσφέρει εμπλοκή σε διαθεματικές δραστηριότητες STEM, και την ίδια στιγμή να ψυχαγωγήσει και να καλλιεργήσει τα παιδιά μέσω διαφόρων ειδών τέχνης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών και σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον όπου τα παιδιά θα εισαχθούν σε πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες με στόχο την ευχάριστη απασχόλησή τους αλλά και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους σε διάφορα πεδία.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα εμπλακούν σε δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων Τεχνολογίας, Επιστήμης και Έκφρασης (όπως λ.χ. ρομποτική, προγραμματισμός, γραφικές τέχνες, φωτογραφία, ζωγραφική, μουσική, κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, καθώς και πολλά άλλα θέματα). Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το 1ο Μουσείο Ιστορίας των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία σε εκπαίδευση STEAM.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα αυτό, το παιδί σας εξασφαλίζει δημιουργικές ώρες απασχόλησης εκτός σχολικού περιβάλλοντος σε ένα σύγχρονο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον που επιτρέπει στο παιδί να διασκεδάσει, να κοινωνικοποιηθεί και να αποκομίσεις νέες και ωφέλιμες εμπειρίες.

Το πρόγραμμα  θα επαναληφθεί σε τρία διαδοχικά δεκαπενθήμερα (20 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, 4 Ιουλίου – 15 Ιουλίου και 18 Ιουλίου – 29 Ιουλίου). Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 1 δεκαπενθήμερο. Έναρξη στις 8πμ μέχρι τις 1μμ, με 2 ενδιάμεσα διαλείμματα.

 

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα και μια ολιστική προσέγγιση του συνδυασμού STEM & ARTS!!!!

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22877510 (15.00 – 20.00).

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ για κάθε παιδί ΓΙΑ EΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ!

Τελευταία ημερομηνία εγγραφών 10 Ιουνίου 2022.

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.