Παρουσίαση της νέας δομής των Προγραμμάτων Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας δομής των Προγραμμάτων Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων, η οποία θα γίνει σεΔημοσιογραφικής Διάσκεψης την Τετάρτη 29/06/2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη θα χαιρετίσει ο Υπουργός Υγείας Δρ Γιώργος Παμπορίδης. Εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού θα χαιρετίσει η Δρ Νίκη Παπαδοπούλου-Παπά, Προϊσταμένη του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων.

 Ο ΟΝΕΚ συνεχίζει την προσφορά υπηρεσιών σε ζητήματα ψυχικής υγείας και ευημερίας προς τους νέους, μέσω των 4 υπηρεσιών του: Γραμμή 1410, Συμβουλευτική Μέσω Διαδικτύου, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΠΡΟΤΑΣΗ και Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος». Με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και την παροχή εξειδικευμένων και εστιασμένων παρεμβάσεων στα ιδιαίτερα ζητήματα και προβληματισμούς που αφορούν τις ηλικίες 16 έως 35 ετών, ο ΟΝΕΚ έχει προχωρήσει στην αναδιάρθρωση της δομής των υπηρεσιών του και στην εγκαθίδρυση συνεργασιών με άλλες δομές και υπηρεσίες. Όραμα των Προγραμμάτων Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων είναι η προσφορά υπηρεσιών στους νέους με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, οι οποίες θα προσφέρουν τα εφόδια για αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητας και για προσωπική ενδυνάμωση και ανάπτυξη.

Για πληροφορίες: 22402601 ή 25443080
ONEK-Invitation-01-01

ONEK-Invitation-01-02