Νέος Εκτελεστικός Γραμματέας στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου ο κ. Μενέλαος Μενελάου

Καθήκοντα Εκτελεστικού Γραμματέα στον Οργανισμό Νεολαίας, ανέλαβε την 1η Μαρτίου 2017, ο κ. Μενέλαος Μενελάου.

Ο διορισμός του κ. Μενελάου αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 18/01/2017.

Ο κ. Μενελάου, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, διετέλεσε επί σειρά ετών στέλεχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με τελευταία θέση αυτή του Υπεύθυνου Επιχειρησιακών Θεμάτων του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του οποίου υπήρξε και ιδρυτικό μέλος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας κ. Παναγιώτης Σεντώνας καλωσόρισε τον κ. Μενελάου στην ομάδα του Οργανισμού Νεολαίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επιτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Μενελάου δήλωσε «Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου εκπροσωπεί το πιο ελπιδοφόρο και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, του Νέους. Οφείλει να συμβάλει και θα συμβάλει στην παραγωγή, προαγωγή και υλοποίηση πολιτικών που θα καλλιεργούν τις συνθήκες για τους νέους μας να δημιουργήσουν σε όλους τους τομείς˙ κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό κ.α. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και μιας εκλεκτής ομάδας συνεργατών».