ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για τη νεολαία…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ  μαζί με τους νέους, τις έγνοιες και τους προβληματισμούς τους, δίπλα στο πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας. 

Δίνουμε το παρόν μας όπου υπάρχει νεολαία, σε οργανωμένα σύνολα φοιτητών ή μαθητών – αλλά και δίπλα στους μη οργανωμένους νέους- σε πολιτιστικούς ή αθλητικούς ομίλους, στην πόλη ή στην ύπαιθρο. Είμαστε μαζί τους στη διασκέδαση και στα ενδιαφέροντά τους, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Κάθε Τετάρτη, παρέα με τη νεανική ομάδα της εκπομπής μαθαίνουμε για τον αθλητισμό, την τέχνη, το χορό, τη μουσική και τις δράσεις της κυπριακής νεολαίας.

Ψυχαγωγούμαστε με νεανικά μουσικά και χορευτικά σύνολα και νεαρά ταλέντα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και συζητάμε…

Τα απογεύματα της Πέμπτης γίνε και εσύ μέρος του πάνελ και συζήτα, ρώτα, προβληματίσου, διεκδίκησε με τη νέα γενιά για τη νέα γενιά. Μείνε συντονισμένος στο Ρικ1 στις 17:00 και μην ξεχνάς να μοιράζεσαι απόψεις, ιδέες, προτάσεις που θα ήθελες να γίνουν η επόμενη εκπομπή μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ κάθε Τετάρτη στις 17:30 στο ΡΙΚ1, σε απευθείας μετάδοση από το RIK SAT και σε επανάληψη στο ΡΙΚ2 κάθε Σάββατο στις 17:00 με τη Φανή Σωκράτους και τη δημοσιογραφική μας ομάδα Όλγα Κωνσταντίνου, Γεωργία Λιασή και Αντωνία Ζήνωνος σε σκηνοθεσία και παραγωγή Χρίστου Πολυκάρπου. 

ΣΥΖΗΤΑΜΕ κάθε Πέμπτη στις 17:30 στο ΡΙΚ1, σε απευθείας μετάδοση από το RIK SAT και σε επανάληψη στο ΡΙΚ2 κάθε Κυριακή στις 17:00 με την Ανθή Σακκά και με δημοσιογραφική επιμέλεια των Ανθή Σακκά και Όλγα Κωνσταντίνου

Τηλεοπτική Περίοδος 2014-2015